Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Herstellen

.

.

Dieet en afvallen voor hond en kat

Uw hond of kat zonder deskundige begeleiding laten afvallen is niet gemakkelijk, zeker niet op een verantwoorde manier. Welke voeding is geschikt en hoe kan ik mijn hond/ kat laten afvallen zonder dat deze honger hebben? Hoe los ik het probleem op om de verleiding te weerstaan ze snacks ed te geven? Dit zijn nog maar enkele problemen waar veel baasjes tegenaan lopen. Onze ervaring is dan ook dat de meeste baasjes weten dat hun huisdier teveel weegt maar niet weten hoe ze te laten afvallen. Dat is jammer, want meestal is het echt wel mogelijk om met een juiste begeleiding honden en katten met overgewicht weer terug te brengen op een gezond lichaamsgewicht. 

Zelf overgewicht aanpakken

De nadelen 
Te veel voeding geven 

  •           het dier valt niet af en de eigenaar geeft het op 

Te weinig voeding geven 

  •           risico op het ontstaan van voedingstekorten 
  •           risico op leververvetting bij katten 
  •           ongewenste afbraak van spieren 
  •           jojo-effect na stoppen met dieet 
  •           continue hongergevoel bij het dier

Niet consequent blijven 
Het is vaak moeilijk om consequent te blijven als er geen duidelijke richtlijnen bestaan of als de hond of kat blijft bedelen om eten. 

Het belang van een gezond lichaamsgewicht 

Toch is het heel belangrijk dat onze huisdieren een gezond lichaamsgewicht hebben, omdat daarmee veel gezondheidsproblemen kunnen voorkomen worden. Overgewicht moet daarom zeker behandeld worden.

Wij helpen u hiermee door middel van een voeding , stellen mee een schema op voor je huisdier. LET OP: men dient steeds consequent te blijven en onze tips op te volgen. Als alles word gedaan zoals wij bespreken met je/jullie kans zeer groot na een termijn terug over te stappen naar een normale voeding of meerdere snacks.

 

Meer info op:

info@jestanddogs.be
0479/62.75.91
Steeds op afspraak  voor 30€ waarvan je 15€ terugkrijgt indien de voeding bij ons word aangekocht.