Best verkochte producten

Recente berichten

Producten van het merk  Billy en Margot

Lekkere gezonde  ijssnacks voor honden

We wilden oorspronkelijk onze ijssnacks , créme noemen maar - omdat dat is wat mensen denken als ze een bevroren bol zien. Maar we konden het woord 'ijs' niet gebruiken omdat onze producten geen melk bevatten. 'Ijs wordt gedefinieerd als bevroren voedsel gemaakt uit een mengsel van zuivelproducten, die tenminste 10% melkvet bevatten.'


Dus, in plaats daarvan noemen we hen 'Voedende ijs smaken' omdat ze wat voedzame ingrediënten bevatten. Het was ook belangrijk om alleen ingrediënten te laten bevatten die voor ons menselijke consumptie waren, dus als iemand de fout maakt om de verkeerde beker in hun vriezer te grijpen, zouden ze geen vervelende verrassing hebben. In feite hebben veel mensen het geprobeerd (inclusief ons natuurlijk) en we kunnen je vertellen dat ze lekker proeven. Al onze ijssnacks zijn 100% vegetarisch. Ze bevatten allemaal fruit, Aloë Vera en lijnzaadolie, evenals andere vegetarische ingrediënten. U kunt meer lezen over de ingrediënten in onze productbeschrijving en Q & A sectie. Ik heb vele malen gevraagd waarom ik geen vlees gebaseerde ingrediënten heb gebruikt. Honden, in tegenstelling tot het algemeen geloof, zijn niet alleen carnivoren. Katten, daarentegen, staan ​​bekend als verplichte vleeseters, wat betekent dat ze absoluut vlees moeten hebben om te kunnen overleven.


Honden zijn bekend als omnivoren, wat betekent dat gezond blijven, hebben ze een verscheidenheid aan soorten voedingsmiddelen nodig in hun dieet, variërend van groenten en fruit tot vlees. Vlees vormt de basis van het dieet en moet eiwitten en andere essentiële voedingsstoffen en elementen leveren aan het metabolische systeem. Vruchten en groenten zijn ook verplicht om vitaminen, mineralen en natuurlijk vezels te leveren. Dus we beschouwen fruit en groenten die we honden kennen en goed voor hen zijn. Deze omvatten appel, banaan, wortel en aardbei. Het is belangrijk om te weten dat sommige groenten en fruit giftig zijn voor honden en het is verstandig eerst te controleren voordat u uw fruit of groenten aan uw hond geeft. Deze kleine lijst is niet uitputtend, maar bevat: Druiven, Rozijnen, Avocado's, Uien, Knoflook, Bieslook, Tomaten, Groene En Ruwe Aardappels, Rabarber, Champignons, Vruchtenputten en Zaden, Boerenmoeren.


Momenteel produceren wij drie smaken van ijssnack: Aardbei + Appel ,Appel, Banaan + Wortel Honing + Banaan Wij hopen dat uw hond er van geniet en u kunt een productoverzicht achterlaten in onze sectie 'winkel' door eerst op het product te klikken. Je kunt lezen wat Louis en Margot over hen moesten zeggen.


Woef woef!

More
1 - 3 van 3 producten getoond
1 - 3 van 3 producten getoond